Študentka minula 600 dolárov na to, aby sa najedla v luxusnej reštaurácii. Toto všetko jej priniesli

Premýšľali ste niekedy, aké to je objednať si večeru pre jednu osobu v jednej z najlepších reštaurácií na svete za 600 dolárov? Máme pre vás ukážku, ako to môže v skutočnom živote vyzerať…

Užívateľka pod prezývkou Hoptail uverejnila fotografie a popisy jedál z menu v jednej reštaurácii americkom meste v San Franciscu.

„Išla som do San Francisca za prácou a počas svojich ciest sa vždy snažím ísť do tej najlepšej reštaurácie v meste. Nie som nijako finančne zabezpečená, navyše som študentka.

Ale mám rada dobré jedlo a je to jedna z vecí na ktorú si viem vždy ušetriť. Vychutnajte si podrobnú recenziu o mojej večeri pre jednu osobu v reštaurácii Saison.“

Toto ponúkli žene v najlepšej reštaurácii v San Franciscu.

„Špenát, morské riasy smažené na masle, zdobené kaviárom.”

„Božský čaj, ten najlepší, aký som kedy pila. Tóny rebríčka, harmančeku, medovky, anízu, yzopu – všetko čerstvé a varené v horúcej citrónovej vode.“

„Dva pokrmy z halibuta. Japonské sašimi bolo úžasné. Ďalším jedlom bol halibut pripravený na grile so sójovou glazúrou.“

„Panopea generosa. Ak ste o tomto morskom živočíchovi ešte nikdy nepočuli, určite si to vygooglite. Musím sa priznať, veľmi mi to nechutilo. Bolo to potrebné dlho prežúvať a marináda prebíjala celú tu chuť.“

„Moje obľúbené jedlo. Čerstvý morský ježko na opekanom chlebe poliaty krémovou omáčkou. Úžasná kombinácia!“

„Reďkovka pestovaná na ich vlastnej farme, narezaná na tenké plátky a dochutená maslom.“

„Pod reďkovkou bolo akési marinované želé a kocky nakladanej reďkovky.“

„Tri jedlá z tekvice. Zľava tekvicové pyré pod lupienkami z chobotnice.“

„Tú bola tekvica pomaly pripravovaná v peci po dobu 8 hodín, karamelizovaná so smotanovým krémom.“

„Mäso z antilopy. Podáva sa s nakladanou čakankou, šalátom a lahodnou sušienkou s medovým maslom.“

„Vývar z antilopích kostí so šalviou. V princípe to nebolo zlé, no nevedela som sa zbaviť myšlienky o Bambi…“

„Údená alebo vyprážaná zmrzlina.“

„Podáva sa s rôznym toppingom – orechy a kakaové bôby.“

„A dezerty.“

„Veľmi jemný a krémový, s kandizovanými plátkami pomaranča.“

„Čučoriedkový sorbet na čučoriedkach poliaty brandy. Určite si prídu na chuť tí, ktorí milujú brandy. Mne to nechutilo.“

„Toto nebolo v ponuke menu. V tomto prípade je potrebné, aby ste sa spriatelili so správnym čašníkom. Dezert v podobe tmavej čokolády a orechov, v strede sa nachádza slaný karamel, čokoládový krém a 24-karátové zlato.“

Mnohí ľudia sa po zverejnení jej príspevku zhodli na to, že ide o nezvyčajný spôsob ako utrácať peniaze. iným sa nepáčil fakt, že si fotila každý pokrm ako nejaký blázon.

Na čo odpovedala: „Kto nesúhlasí s tým, ako míňam peniaze, držte si svoje komentáre tam, veď viete kde. Toto sú moje peniaze a míňam ich na to, čo milujem. Namiesto toho som mohla byť závislá na kokaíne alebo metamfetamínoch.“

Dali by ste 600 dolárov za takúto večeru?